1. Ga naar navigatie
  2. Bekijk inhoud van de pagina
  3. Ga naar zoeken

Ard van Pelt

 

Foto Ard van PeltArd van Pelt studeerde gezondheidswetenschappen aan de Katholieke Universiteit van Nijmegen. In 1997 is hij hier afgestudeerd in de afstudeerrichting toxicologie. Van 2000 tot 2006 is Ard werkzaam geweest bij de afdeling Hematologie van het UMCG Groningen. Daar heeft hij onderzoek gedaan naar de effecten van cytostatica op stamcellen bij muizen.
Sinds 2006 is Ard werkzaam als milieugezondheidskundige bij de GGD Drenthe. Daarnaast heeft hij ook als milieugezondheidskundige  bij de GGD’en in Groningen en Flevoland gewerkt. Sinds 2008 werkt hij alleen nog maar in Drenthe. Als milieugezondheidskundige adviseert hij gemeente en handelt hij vragen van burgers af. Een van de aandachtsgebieden van Ard is het asbest.
Sinds oktober 2014 houd Ard zich bezig met het project waarin wordt gekeken naar de hoeveelheid reductie van asbest uit kleding nadat deze is gewassen.


Je hebt javascript niet aan staan, of je browser ondersteunt geen javascript.

Deze website komt beter tot z'n recht wanneer javascript beschikbaar is. Ook Flash is niet beschikbaar zonder javascript.