1. Ga naar navigatie
  2. Bekijk inhoud van de pagina
  3. Ga naar zoeken

Henke Groenwold

 

foto_henke_groenwold_191Henke Groenwold studeerde Biomedische Wetenschappen aan de Katholieke Universiteit Nijmegen (Radboud Universiteit). Eind 2005 studeerde ze af met als hoofdvak Toxicologie en als bijvakken communicatie, milieukunde en beleidswetenschappen.

Ze werkte vervolgens 1,5 jaar bij de GGD Amstelland - de Meerlanden waarna ze sinds 2007 bij GGD Amsterdam als adviseur Milieu en Gezondheid ging werken. Hier adviseert ze burgers en overheden op het gebied van gezondheid in relatie tot milieu. Ze heeft binnen de afdeling ervaring met bijna alle onderwerpen zoals, bodem, luchtkwaliteit, binnenmilieu, elektromagnetische velden, asbest en een gezonde ruimtelijke ordening. Sinds 2015 is daar het onderwerp geluid bij gekomen.

Ze volgde hiervoor de Hogere Cursus Akoestiek in Antwerpen. Ze is een van de uitvoerders van het onderzoek ‘Effectiviteit maatregelen in lokaal geluidbeleid’.


Je hebt javascript niet aan staan, of je browser ondersteunt geen javascript.

Deze website komt beter tot z'n recht wanneer javascript beschikbaar is. Ook Flash is niet beschikbaar zonder javascript.