1. Ga naar navigatie
  2. Bekijk inhoud van de pagina
  3. Ga naar zoeken

Inge van den Broek

 

Inge van den Broek (1970) studeerde arbeid en sociale zekerheidswetenschappen en personeelwetenschappen aan de Universiteit van Tilburg. Daarna behaalde zij een Master Degree European Social Policy (MESPA) aan de Universiteit van Bath (UK).

 

Ze werkte als projectmedewerker bij het Instituut voor Arbeidsvraagstukken (IVA) aan de universiteit van Tilburg en als onderzoeker bij het Nederlands Instituut voor Zorg en Welzijn (NIZW).

 In 2002 startte ze bij de GGD West-Brabant. Eerst als beleidsadviseur gezondheidsbeleid, wat ze combineerde met functie van regiosecretaris van het landelijk versterkingsproject medische milieukunde.

Sinds 2006 werkt ze bij het team Gezondheid, Milieu en Veiligheid (GMV) van de GGD’en Brabant.

 

Van 2014 tot 2016 was ze met veel plezier secretaris van de vakgroep Milieu en Gezondheid. Binnen het team GMV werkt ze als beleidsmedewerker milieu en gezondheid en heeft als specialisaties omgevingswet, groen en klimaat. Haar passie ligt bij het verbinden van verschillende (vak)disciplines en specifiek op het gebied van het sociale en fysieke domein.

 


Je hebt javascript niet aan staan, of je browser ondersteunt geen javascript.

Deze website komt beter tot z'n recht wanneer javascript beschikbaar is. Ook Flash is niet beschikbaar zonder javascript.