1. Ga naar navigatie
  2. Bekijk inhoud van de pagina
  3. Ga naar zoeken

Jaap de Wolf

 

Foto Jaap de WolfJaap de Wolf is in 1980 afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Utrecht en heeft onder meer onderzoek gedaan aan dolfijnen en eksters en hij heeft studie gemaakt van het afvalbeleid van de overheid. Van 1981 – 1994 werkte hij bij de provincie Utrecht op de terreinen natuur- en milieu-educatie en (gebiedsgericht) milieubeleid.
In de jaren 1982 – 1994 maakte Jaap deel uit van de gemeenteraad van Zeist.
Van 1994 – 2006 heeft Jaap zich bezig gehouden met regionaal milieubeleid in de toenmalige Regio IJssel-Vecht. Nu werkt hij als senior beleidsmedewerker milieu en gezondheid bij GGD IJsselland en GGD Twente. Jaap houdt zich onder meer bezig met de advisering van gemeenten over intensieve veehouderij en gezondheid en de invulling van gezondheidsaspecten in gemeentelijke plannen en projecten. Daarnaast is hij ‘accountmanager’ binnen het team milieu en gezondheid en onderhoudt hij de contacten met de 25 deelnemende gemeenten in Overijssel.
Jaap is coördinator van het AW-MMK-project ‘Registratie van gezondheidsklachten eikenprocessierups bij huisartspraktijken’.


Je hebt javascript niet aan staan, of je browser ondersteunt geen javascript.

Deze website komt beter tot z'n recht wanneer javascript beschikbaar is. Ook Flash is niet beschikbaar zonder javascript.