1. Ga naar navigatie
  2. Bekijk inhoud van de pagina
  3. Ga naar zoeken

Jan van Ginkel

 

foto-jan-van-ginkelDr. ir. Jan van Ginkel studeerde aan de Universiteit Wageningen (studierichting Landbouwtechniek) waar hij zich specialiseerde in fysische transportprocessen in poreuze media. Na zijn afstuderen in 1986 volgde een aanstelling als wetenschappelijk onderzoeker bij het toenmalige Instituut voor Bodemvruchtbaarheid (IB-DLO) te Haren. Hier deed hij onderzoek naar fysische en biochemische processen in composterend materiaal. Op dit onderwerp promoveerde hij in 1996 aan de Universiteit Wageningen.

Van 1996 tot 2001 hield hij zich bezig met het thema "duurzaam bouwen" bij twee milieu-organisaties. In die periode ontwikkelde hij samen met zijn partner de eigen woning volgens de principes van duurzaam bouwen.

Van 2001 tot 2006 volgde een aanstelling als onderzoeker Binnenmilieu en Gezondheid aan Onderzoeksinstituut OTB van TUDelft. Hier voerde hij deskresearch en modelmatig onderzoek uit voor diverse projecten op het gebied van ventilatie en (bio-)contaminanten in het binnenmilieu. Medio 2006 trad hij in dienst bij het team Milieu & Gezondheid van GGD IJsselland


Je hebt javascript niet aan staan, of je browser ondersteunt geen javascript.

Deze website komt beter tot z'n recht wanneer javascript beschikbaar is. Ook Flash is niet beschikbaar zonder javascript.