1. Ga naar navigatie
  2. Bekijk inhoud van de pagina
  3. Ga naar zoeken

Lex Groenewold

 

Foto Lex GroenewoldLex Groenewold is in 1987 als bioloog richting dierecologie afgestudeerd aan de RUG. Hij heeft gewerkt aan basaalmetabolisme vogels, ecologie torenvalken en leeronderzoek sluipwespen (Wageningen).
Via een adviesbureau overgestapt naar de gemeente Ermelo als beleidsmedewerker milieu. Hier is hij in de milieuwereld terecht gekomen (afval, NME, vergunningen e.d.).
Eind 1993 heeft hij een overstap naar de Regio Noord-Veluwe gemaakt als vakspecialist geluid. Hier heeft hij zich ook bezig gehouden met luchtkwaliteit en hij werkte een paar jaar als coördinator milieu.
Medio 2008 als adviseur milieu en gezondheid begonnen bij de GGD Noord- en Oost-Gelderland (22 aangesloten gemeenten). Hij heeft meegewerkt aan de richtlijn voor kwik.
Hij is van mening dat meten en rekenen een belangrijke bijdrage kunnen leveren bij de feitelijke advisering rond medisch milieukundige vraagstukken.
Hij houdt zich ook bezig met presentatie van gegevens op kaartjes via bijv. QGIS. Lex is lid van de landelijke GGD werkgroep geluid.


Je hebt javascript niet aan staan, of je browser ondersteunt geen javascript.

Deze website komt beter tot z'n recht wanneer javascript beschikbaar is. Ook Flash is niet beschikbaar zonder javascript.