1. Ga naar navigatie
  2. Bekijk inhoud van de pagina
  3. Ga naar zoeken

Loes Geelen

 

 

foto-loes-geelenLoes Geelen (1980) studeerde Biomedische Gezondheidswetenschappen aan de Radboud Universiteit Nijmegen en studeerde af in het hoofdvak Arbeid, Milieu & Gezondheid met als bijvak Milieukunde. Daarnaast volgde ze extra onderwijs in Risicocommuniatie.

In 2004 trad zij in dienst bij het Bureau Gezondheid, Milieu & Veiligheid van de GGD'en Brabant / Zeeland. Ze is gestart als projectmedewerker van het project Gezond (venti-)leren op school, een gezamenlijk onderzoeksproject van vijf GGD'en.

In 2013 is Loes bij het Bureau GMV gepromoveerd op haar promotieonderzoek uitgevoerd in samenwerking met de Department of Environmental Science van de Radboud Universiteit Nijmegen. In dit onderzoek staat de vraag de centraal: "Milieufactoren in mijn leefomgeving... Wat betekent dat voor gezondheid?" Een methodiek werd ontwikkeld om de grootte deze invloed in kaart te brengen op nationaal en lokale schaal. Daarnaast werd de beleving van milieurisico's bestudeerd.


Je hebt javascript niet aan staan, of je browser ondersteunt geen javascript.

Deze website komt beter tot z'n recht wanneer javascript beschikbaar is. Ook Flash is niet beschikbaar zonder javascript.