1. Ga naar navigatie
  2. Bekijk inhoud van de pagina
  3. Ga naar zoeken

Marc Koene

 

foto-marc-koeneDrs. M.J.L. Koene is chemicus en communicatieadviseur. Hij werkt als coördinator beleid gemeenten bij de DCMR Milieudienst Rijnmond en is projectleider voor de kennisalliantie DCMR – GGD. Het cluster beleid levert beleidsproducten op het gebied van milieu en duurzaamheid aan de gemeentelijke participanten van de DCMR in het werkgebied, met het zwaartepunt op Rotterdam. In het kader van de kennisalliantie met de GGD Rotterdam Rijnmond worden onderzoeksprojecten en pilots op het gebied van milieu en gezondheid geëntameerd en worden de resultaten toepasbaar gemaakt voor beleidsadvisering, vooral bij ruimtelijke plannen.

Voor zijn overstap naar de DCMR in 2007 heeft Marc Koene 10 jaar gewerkt bij Stichting Natuur en Milieu in Utrecht, als beleidsmedewerker milieugevaarlijke stoffen, als beleidsmedewerker internationaal klimaatbeleid en als communicatieadviseur van het team Klimaat en Economie. Daarvoor was hij gedurende 7 jaar medewerker bij het informatiecentrum van het Nederlands Instituut voor Arbeidsomstandigheden NIA (tegenwoordig TNO Arbeid).
.


Je hebt javascript niet aan staan, of je browser ondersteunt geen javascript.

Deze website komt beter tot z'n recht wanneer javascript beschikbaar is. Ook Flash is niet beschikbaar zonder javascript.