1. Ga naar navigatie
  2. Bekijk inhoud van de pagina
  3. Ga naar zoeken

Wim van Doorn

 

foto Wim van DoornWim van Doorn, adviseur Milieu, Gezondheid en Schone Technologie, is werkzaam als senior adviseur Milieu en gezondheid bij de afdeling Leefomgeving van GGD Haaglanden, sinds 2016. Daarnaast werkt hij via zijn eigen adviesbureau aan innovaties op gebied van schone, duurzame technologie.

 

Na de studie Milieuhygiëne aan de Wageningen (Landbouw) Universiteit, 1988, werkte hij enkele jaren als junior beleidsmedewerker Lucht bij het toenmalige Ministerie VROM. Vervolgens is hij als adviseur en projectleider bij verschillende (milieu-)adviesbureaus gaan werken. Hij heeft daarbij een brede ervaring opgebouwd op de werkvelden milieu, gezondheid en schone technologie, werkend voor opdrachtgevers uit de publieke en private sector, in Nederland en internationaal. In de periode 2001-2006 was hij werkzaam bij de GGD Zuidoost-Brabant en PBMMK in Noord-Brabant. Vanuit zijn achtergrond op gebied van milieumetingen stond hij aan de basis van de methodiek om het binnenmilieu op scholen te verbeteren via goedkopere “stoplicht-CO2-meters” in combinatie met ventilatie-advies-op-maat.

 

Sinds 2016 werkt hij als senior adviseur en projectleider bij de GGD Haaglanden onder meer aan een aantal innovatie trajecten op gebied van energiezuinige luchtzuivering en toepassing van slimme sensoren voor het monitoren van de luchtkwaliteit in buiten en binnenmilieu, en aan methoden om integraler samen te werken aan duurzame ontwikkeling.


Je hebt javascript niet aan staan, of je browser ondersteunt geen javascript.

Deze website komt beter tot z'n recht wanneer javascript beschikbaar is. Ook Flash is niet beschikbaar zonder javascript.